De zomer van Almonde

Voorafgaand van de Slopera presenteert (HaHa) Productions de Zomer van Almonde. Je kunt nog meedoen op 29 augustus!

In het weekend van 26 en 27 september is de Almondestraat het podium van de Slopera, een dramatisch afscheid van de straat vlak voor de sloop. Met acteurs, zangers en het alledaagse straatleven van de bewoners. Een theaterproductie van Hajo Doorn en Louis van der Waal, in samenwerking met Stad in de Maak en de Operadagen Rotterdam.

Open podium, repetitie en feest!

Ter voorbereiding op dit spektakel presenteert (HaHa) Productions: De zomer van Almonde. Op 29 augustus komt de straat tot leven met zang, dans, open podium, repetities en feest! Of je nu mee wilt doen in de Slopera of gewoon een leuke dag wilt hebben. De bewoners van de straat en de mensen uit de buurt doen mee. Kom je ook?

Open Sloperahuis

Daarnaast is het Sloperahuis elke vrijdag open voor nieuwsgierig publiek. Neem een kijkje in de kinderkamer, maak je telefoon onderdeel van een performance in de telefoontribune en doe mee met de loterij. Elke vrijdag van 11 tot 17 uur op Almondestraat 225.

Dit project is mogelijk dankzij de steun van vele locals, buurtinitiatieven en fondsen: Stad in de Maak, Stichting Havensteder, CityLab010, Gemeente Rotterdam, Stichting Doen/BankGiroLoterijfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Almonde buurtinitiatieven: Suave Global, Keju Kitchen, Cult North.

Meer info: slopera@pension-almonde.nl