Ontwikkel je passie in de Almondestraat

Vanaf 21 mei is Pension Almonde ook een plek waar jongeren met een passie voor muziek, spoken word, schrijven en dans hun talent kunnen ontwikkelen. Op nummer 221 zit Cult North die masterclasses, jamsessies, workshops en coaching organiseert voor jongeren uit Rotterdam-Noord.

Cult North maakte een nieuwe hangout op nummer 221 waar jongeren uit Rotterdam-Noord welkom zijn om met hun talent aan de slag te gaan. Op 21 mei gaan de deuren open met de muziekavond More Life voor jongeren tussen de 14 en 24 jaar die zich muzikaal willen ontwikkelen.

“Vanwege Corona beginnen we met een wekelijkse muziekavond in kleine groepjes en met 1,5 meter afstand. Maar het is de bedoeling dat we snel meer kunnen doen, zoals workshops, masterclasses en het uitnodigen van professionals die de jongeren inspireren”, vertelt initiatiefnemer Mitchell.

“Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld een masterclass van hitproducer South beats (bekend van oa. Boef), Drill rapper Gadaffi en de Hiphopgrondlegger Kempi te gast en mochten een aantal van ons oa. op het ‘Buurtfestijn’ en ‘Ook van Jou’ festival optreden. Nu we een eigen locatie hebben, kunnen we het project vol nieuwe energie voortzetten!”